BAYBURT / MERKEZ - Milli Eğitim Vakfı Konursu Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Sıfır Atık Projesi yarışmasında derece elde etti. Yaptığı tasarımla üçüncülük elde eden Berat Taha DURAN ve ona rehberlik eden Sibel DEMİRTAŞ Hoca'mızı tebrik ediyoruz.

Mrt

Kültürümüzün temel yapı taşlarından biri olan Mevlana Celaleddin-i Rumi'yi anma etkinliğiyle öğrencilerimizin fikir dünyaları zenginleşti. Evrensel değerlere duyarlılıkları arttı.

Mrt

Tüm vatanseverlik duygularımızı yüreklerimizde hissettiğimiz anlamlı gün, Türk milletinin azim ve cesaretini, vatan sevgisini tüm dünyaya gösterdiği bir destanın başlangıcı olan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladık.

Mrt

Çedes Projesi kapsamında, Vatanseverlik değerini daha anlamlı kılmak amacıyla, Değerler Kulübü öğrencileriyle Bayburt Şehitliğini ziyaret ederek şehitlerimizin ruhuna dualar okuduk.

2024-2028 MEV KONURSU ORTAOKULU STRATEJİK PLANI

2023-2024 Okul Sporları Atletizm İl müsabakaları

DENE YAP ATÖLYESİ GEZİMİZ

2023-2024 Okul Sporları Atletizm

Deyimler ve atasözleri panomuz

Şbt

Okulumuzda TEKNOFEST 2024 Tanıtımı Yapıldı . Deneyap Atölyeleri Bayburt  il temsilciliği tarafından yapılan tanıtım öğrencilerimiz tarafından büyük ilgiyle takip edildi.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

Şbt

Bayburt'umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yılını kutladık.

DEPREM BİLİNCİ

Şbt

Deprem tatbikarımızı başarıyla gerçekleştirdik.

Dilimizin Zenginlikleri Panomuz