BAYBURT / MERKEZ - Milli Eğitim Vakfı Konursu Ortaokulu

May

Bayburt Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünde görevli Rehber Öğretmen Aslıhan KELEŞ tarafından velilerimize yönelik "Akran Zorbalığı Semineri" gerçekleştirilmiştir.

May

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 5/A sınıfı öğrencisi Kadir KARABACAK tarafından " Memleket Antolojileri"nden şiir ezberleyerek il genelindeki "Mısra Ezberleme" şiir yarışmasına katılım sağlamıştır. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuzda bir tane e-Twinning projesi yürütülmektedir. Okulumuz İngilizce öğretmeni Melike GÜNDOĞDU'nun üye olarak katıldığı "My Livable World(Yaşanabilir Dünyam)" Türkiye(10), Gürcistan(1), Polonya(1) ortakla devam etmektedir. Proje hem bizim hem de diğer canlıların ortak yaşam alanı olan dünyamızı daha güzel ve yaşanabilir bir hale getirmek için çevre bilinci uyandırmayı amaçlamaktadır.

MEV Konursu İmam Hatip Ortaokulundan Bölge Derecesi

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Proje Yarışmasına katılan MEV Konursu İmam Hatip Ortaokulu, değerler eğitimi alanındaki "Yeşil Çark: Geri Dönüşüm ve İyilik Numaralarıyla Sürdürülebilir Toplum" projesiyle Erzurum'da bölge 2.si oldu.

Nis

23 Nisan, Türkiye'de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanır. Bu özel gün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 1920'de açılmasını simgeler ve çocuklara armağan edilmiştir. Her yıl çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlenir. Okulumuzda da coşkulu bir şekilde kutlanmıştır.

Nis

İki proje ile TÜBİTAK 2204-B Erzurum bölege sergisindeyiz.

Nis

Beden eğitimi Öğretmenimiz Hüseyin Sağlam rehberliğinde 2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı Bayburt Okul Sporları Bocce Yıldız Erkekler Müsabakalarında Okulumuz 1. olmuştur. Takımımız Mayıs ayında Trabzon'da yapılacak grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

OKUL SPORLARI

Okulumuz Beden Egitimi Ögretmenimiz Hüseyin Sağlam rehberliğinde:

* Okul Sporları Bocce Yıldız Kızlar Bayburt 1.si

* Küçük Erkekler Bayburt 2.si olmustur.

Yıldız Kızlar takımımız Mayıs ayında Trabzon'da yapılacak bölge müsabakalarında okulumuzu ve ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.

Nis

Okulumuz iki farklı proje ile TÜBİTAK 2204-B Araştırma Projeleri Bölge Yarışmasına katılmaya hak kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Rahmi GÜNEY, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet GÜVEN okulumuzu ziyaret ettiler. Proje ekipleriyle bir araya gelip istişarelerde bulundular. Erzurum bölge aşamasına davet edilen öğrencilerimize başarılar dilediler.

Nis

12. "SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YETENEK YARIŞMASI" bağımlıllıkla mücadele konulu resim yarışmasında ortaokullar kategorisinde il birincisi olduk. Yoğun bir emek sarfeden öğrencimiz Elif Sude HAN'ı ve ona rehberlik eden görsel sanatlar öğretmenimiz Yasemin KEÇECİ'yi tebrik ediyoruz.

Nis

Mevlana’nın Türk edebiyatımızdaki yeri ve önemini anlamak ve anlatmak amacıyla " MESNEVİ" hikayelerini dinledik. Dilimizin zenginlikleri kapsamında Mesnevi’ den seçtiğimiz “ Ayının dostluğu “ adlı hikayeyi yeni baştan kurgulayıp yazdık.

Mrt

Okulumuz Sıfır Atık Projesi yarışmasında derece elde etti. Yaptığı tasarımla üçüncülük elde eden Berat Taha DURAN ve ona rehberlik eden Sibel DEMİRTAŞ Hoca'mızı tebrik ediyoruz.

Mrt

Kültürümüzün temel yapı taşlarından biri olan Mevlana Celaleddin-i Rumi'yi anma etkinliğiyle öğrencilerimizin fikir dünyaları zenginleşti. Evrensel değerlere duyarlılıkları arttı.

Mrt

Tüm vatanseverlik duygularımızı yüreklerimizde hissettiğimiz anlamlı gün, Türk milletinin azim ve cesaretini, vatan sevgisini tüm dünyaya gösterdiği bir destanın başlangıcı olan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladık.

Mrt

Çedes Projesi kapsamında, Vatanseverlik değerini daha anlamlı kılmak amacıyla, Değerler Kulübü öğrencileriyle Bayburt Şehitliğini ziyaret ederek şehitlerimizin ruhuna dualar okuduk.